Onderhoud golfbanen

De Ridder onderhoudt maar liefst dertien golfbanen, verspreid over Nederland. Overweegt u ook het onderhoud uit te besteden? Steeds meer golfclubs kiezen voor deze mogelijkheid. Elke golfbaan die wij onderhouden heeft zijn eigen De Ridder-team met gekwalificeerde, betrokken, (hoofd)greenkeepers en een eigen machinepark. Wij werken met specialistisch materieel dat door onze eigen materieeldienst zorgvuldig in de beste conditie wordt gehouden.

Beeldkwaliteitsplan

Wij onderscheiden ons door te werken met een voor elke baan uniek en individueel opgesteld beeldkwaliteitsplan speciaal voor het onderhoud van golfcomplexen. Het onderhoud wordt dus niet gedaan op basis van vooraf vastgelegde frequentie, maar op basis van de geformuleerde doelstellingen rondom de beeld- en beheerkwaliteit die wij als De Ridder samen met de opdrachtgever nastreven. Wij bieden in het plan handvatten om de overeengekomen kwaliteit meetbaar en dus controleerbaar te maken. De Ridder neemt hierbij de verantwoordelijkheid en de zorg op zich om het kwaliteitsniveau te handhaven of te creëren. Dit geldt niet alleen voor de golftechnische gedeelten, maar voor al het groen en grijs op uw golfaccommodatie. Wij kunnen op deze wijze onze expertise optimaal benutten en u ontlasten en ontzorgen.

Eigen hoofd greenkeeper met eigen team

Op de banen waar wij het onderhoud verzorgen, hebben wij een vast team medewerkers lopen. In periodes van groot-, en specialistisch onderhoud, voorbereiding op grote nationale wedstrijden of bij calamiteiten, wordt het team aangevuld door extra specialisten vanuit onze hoofdvestiging in Soesterberg.

De hoofdgreenkeeper onderhoudt met zijn team uw baan alsof het de zijne is. Met altijd als achtervang de extra kennis, ervaring en collega’s vanuit Soesterberg. Dat in combinatie met de coördinatie en aansturing van onze projectleider Golf én ons gespecialiseerde machinepark , zorgt ervoor dat wij uw onderhoud als geen ander kunnen verzorgen.

Heeft u nu zelf het onderhoud in beheer en dus een al een team met greenkeepers lopen? Het traject van overname van uw personeel hebben wij al vaak doorlopen. Een traject wat wij om meerdere redenen zeer zorgvuldig doen zodat uw greenkeepers met een goed gevoel deel uit gaan maken van de De Ridder familie. Menig greenkeeper die voorheen bij een club in dienst was en door overname bij ons in dienst is gekomen, heeft binnen ons bedrijf mooie carrière-stappen kunnen maken.

Benieuwd naar wat wij voor uw golfbaan kunnen betekenen? Bel ons voor een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle diensten voor: onderhoud golfbanen
De Ridder