Innovatieve ontwikkelingen

conische pennen2Bij vakmanschap hoort dat je ontwikkelingen in de markt op de voet volgt en ervoor zorgt dat je bij blijft. Dit geldt voor de kennis en kunde van ons gehele team, maar ook voor ons machinepark. En voor ons blijft dat niet bij het volgen van ontwikkelingen, maar er ook zélf van aan de wieg staan.

Tot op de dag van vandaag zijn wij trots op de ontwikkeling van de allereerste beluchtingsmachine: de Vertidrain. Inmiddels een machine die wereldwijd bekend is en gebruikt wordt. Totdat wij de Vertidrain in de jaren ’70 ontwikkelden, bestond er geen beluchtingsmachine en werd er handmatig belucht met griepen. Wij hebben de Vertidrain ontwikkeld en geproduceerd. Later is de productie overgenomen door Redexim. Vertidrains, in verschillende maten, maken tot op de dag onderdeel uit van ons machinepark en worden veelvuldig ingezet.

IMG_4593Naast de ontwikkeling van de Vertidrain hebben wij bijvoorbeeld gewerkt aan de ontwikkeling van bladzuigers die tot 20m3 kunnen bergen.

De praktijkervaringen van onze mensen in combinatie met onze eigen volledig geoutilleerde werkplaats, maken het mogelijk om bijvoorbeeld ook bestaande machines aan te passen aan de specifieke en specialistische werkzaamheden die wij uitvoeren. Voorbeeld hiervan zijn zaaimachines die wij voor eigen gebruik hebben ontwikkeld.

De Ridder