Sport

Goed onderhouden sportvelden nodigen uit tot mooie sportieve prestaties en speelplezier. Van periodiek onderhoud van uw voetbalveld tot integraal beheer van uw golfbaan waarbij we u volledig ontzorgen. Wij hebben de kennis, de mensen en de machines.

Naast het aanleggen en renoveren van sportvelden verzorgen wij ook het dagelijks en groot onderhoud van vele sportvelden en complete sportaccommodaties. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van sportvelden voor bekende sporten als voetbal, tennis en hockey. Echter, wij van De Ridder hebben ook menig andere buitensportaccommodatie aangelegd en onderhouden, zoals rugbyvelden, cricketvelden, maar ook jeu de boulesbanen, polovelden en honk- en softbalvelden.

Specialistische kennis sportvelden

Wij hebben de specialistische kennis én de machines in huis om een sportveld aan te leggen en te onderhouden. Dit alles rekening houdend met de specifieke eisen en belastbaarheid die elke sport – en daarmee de sporter – aan een veld stellen.

Totaalpakket

Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden zodat u slechts met één aannemer te maken heeft voor het dagelijks onderhoud (maaien, belijnen, beregenen, herstellen speelschade, slepen/ borstelen van kunstgrasvelden etc.) en voor het specialistisch onderhoud (zoals beluchten, doorzaaien, bemesten, bezanden). Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden beschikken wij over gekwalificeerde terreinmeesters, fieldmanagers, echte vakmensen, en specialistisch materieel.

Velden bespeelbaar?

Het beoordelen of velden, vooral in een nat najaar of strenge winter bespeelbaar zijn? Onze terreinmeesters doen het graag voor u en informeren uw trainers of de velden open zijn of afgekeurd.

Natuurgrasvelden en kunstgrasvelden

Niet alleen voor uw gras, kunstgras en WeTra-constructies sportvelden kunt u bij ons terecht. Ook voor andere ondergronden kunnen we constructies bieden die prijstechnisch interessant zijn en het bespeelbare aantal uren van een sportcomplex verhogen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vragen of wilt u graag een prijsopgave voor uw project?

Frank de Ridder

0346 - 35 18 80
frank@jderidderbv.nl

Offerte aanvragen
De Ridder