De mensen

De Ridder PersoneelWij koesteren onze klanten maar zéker ook onze medewerkers!

Onze mensen laten zich niet omschrijven in één of twee woorden. Het zijn echte vakmensen. Ieder met deskundigheid op zijn of haar eigen werkgebied of expertise. Wij werken samen, met plezier.

Standplaats: Soesterberg en ver daarbuiten

Ons bedrijf is gevestigd in Soesterberg en van daaruit werkt een groot aantal van onze mensen. Maar er zijn ook veel mensen vast gestationeerd op projecten door het hele land. Zij werken vanuit onze locaties op projecten in bijvoorbeeld Amersfoort Vathorst of Maarsbergen, maar ook verder weg als Rijswijk en Borne (achter Enschede).

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling

Wij kennen een bedrijfsbreed opleidingsplan. Dit plan gaat veel verder dan alleen de opleidingen die (wettelijk) nodig zijn om ons werk uit te kunnen voeren. Het opleidingsplan kijkt naar verdere individuele ontwikkeling van onze mensen. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Die ontwikkeling gebeurd niet alleen door externe trainingen, cursussen en opleidingen, maar ook door coaching, interne opleidingen en themadagen.

Wij laten niet alleen oudere werknemers jongere werknemers coachen en opleiden, maar stimuleren ook dat jongere medewerkers weer vaardigheden overbrengen aan oudere werknemers. In het veld, maar zéker ook op kantoor, denk daarbij bijvoorbeeld aan de omgang met social media.

Gezondheid

Meer plezier in het werk, een betere werksfeer, een betere gezondheid op langere termijn, zijn redenen waarom wij ons inzetten voor de gezondheid van onze mensen. Maar natuurlijk zorgt een goede gezondheid ook betere arbeidsprestaties en minder ziekteverzuim. Als werkgever voeren wij een actief beleid hierin.

Onze mensen? Het zijn echte vakmensen. De jarenlange klantenrelaties, de mooie projecten die wij verwezenlijken, dat kan alleen door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers.

Wij zijn trots op onze mensen.

De Ridder