Per 1 januari 2019 verzorgt De Ridder onderhoud Golfbaan Kromme Rijn

Geplaatst op: 19-09-2018

Vanaf 1 januari  2019 verzorgt De Ridder B.V. het gehele golfbaanonderhoud van Golfbaan Kromme Rijn. Afgelopen week tekenden Frank de Ridder en Arie-Jan de Ridder, beiden directeur van De Ridder B.V., en Thomas Kahnt, directeur van Golfbaan Kromme Rijn, gezamenlijk het onderhoudscontract. Naast het dagelijks onderhoud van de baan volgen volgend jaar in samenwerking met Jol Golf Design verschillende renovaties. De kennis, ervaring en middelen van De Ridder komen hierbij zeer goed van pas.

Partner voor baanonderhoud én renovaties
De Ridder is gekozen uit meerdere partijen die bij de aanbesteding betrokken waren. De aanbesteding werd begeleid door NL adviseurs. Guido Hamelink van NL Adviseurs: “Bij deze aanbesteding hebben we gekozen voor een nieuwe contractvorm. Een opzet waarbij we de aannemers hebben uitgedaagd aan te tonen hoe de vereiste kwaliteit tijdens de contractperiode kan worden behaald. We noemen dit output gestuurd of resultaat gericht golfbaanonderhoud. De Ridder heeft zich goed in de situatie verplaatst en een kwalitatief goed plan van aanpak geschreven wat uiteindelijk de opdrachtgever overtuigd heeft. We zijn blij met kwaliteitsaannemers zoals De Ridder BV in Nederland.”

Negen attractieve holes  
Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik ligt in natuurgebied de Brakel en beschikt over 9 attractieve holes par 35. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau. Directeur Thomas Kahnt van Kromme Rijn: “Wij hebben met De Ridder een partner gevonden die voldoet aan onze verwachtingen voor zowel het baanonderhoud als de renovaties die eraan komen. Wij gaan uit van een langdurige en mooie samenwerking!”

Gespecialiseerd in golfbaanonderhoud
De Ridder B.V. is een allround groenvoorziener, gespecialiseerd in golfbanen en tevens groot in sportvelden en groot groen. Zij heeft de ervaring, de kennis en het materieel voor onderhoud, aanleg en renovatie. Frank de Ridder, directeur van De Ridder B.V., is erg blij met deze mooie nieuwe samenwerking: “Wij zien uit naar een prettige samenwerking met Golfbaan Kromme Rijn. Het uitvoeren van het baanonderhoud en de komende renovaties in de directe omgeving van ons bedrijf zijn een hele mooie aanvulling op onze huidige werkzaamheden in de golfbranche.” De Ridder heeft in totaal nu 14 golfbanen in haar beheer.

De Ridder