Golfbanen

Wij hebben momenteel dertien golfbanen volledig in onderhoud. Op deze golfbanen lopen vaste onderhoudsploegen bestaande uit ervaren greenkeepers en hoofdgreenkeepers. Het maximaal ontzorgen van de golfbaanhouder staat dan ook hoog in het vaandel.

Wij verzorgen onder andere het complete onderhoud op de 27 holes Golfclub Anderstein te Maarsbergen. Door te werken met een beeld- kwaliteitsplan, ervaren en gediplomeerde greenkeepers, een machinepark, welke geheel is afgestemd op de uit te voeren onderhoudshandelingen op de baan leveren wij hier een hoge kwaliteit, waar zowel wij als de golfclub trots op zijn. Ook de zeer natuurlijke Golfbaan De Hoge Kleij wordt onderhouden door De Ridder.

In de afgelopen jaren zijn wij nauw betrokken geweest bij de aanleg van nieuwe golfbanen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Golfbaan Loenen, Golfbaan Weleveld en Golfbaan De Texelse. Naast het aanleggen van de golfbaan en alle spelelementen hebben wij de beplanting, de verhardingen en het automatisch beregeningssysteem verzorgd. We werken graag met gerenommeerde golfbaan architecten.

Op diverse golfbanen die wij in beheer hebben, alsmede op andere golfbanen voeren wij van tijd tot tijd renovatiewerkzaamheden uit. Een voorbeeld hiervan is Golfclub Zeegersloot, waarvoor we in de afgelopen jaren diverse holes hebben gerenoveerd.

Banen waar wij het volledige onderhoud verzorgen zijn:

Golfclub Amstelborgh, zie website
Golfclub Anderstein, zie website
Dekker Golf Warmond, zie website
Golfbaan De Dorpswaard, zie website
Hoenderdaal Golf, zie website
Golfbaan De Hoge Kleij, zie website
Golfclub Kagerzoom, zie website
Old Course Loenen, zie website
Nieuwegeinse Golfclub, zie website
Rijswijkse Golfclub, zie website
Golfclub Schaerweijde, zie website
Wageningse Golfclub, zie website
Golfbaan Zeegersloot, zie website

Wij zijn er trots op op deze banen het volledige onderhoud te mogen doen. Daarnaast doen wij op een veelvoud aan banen het zogenaamde groot onderhoud en/of voeren wij renovaties uit.

Graag een prijsopgave voor uw project?

Offerte aanvragen
De Ridder