Beregening

Voor al uw beregening kunt u terecht bij onze dochteronderneming Poseidon Beregening B.V.

Poseidon is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van beregeningssystemen. Van golfbaan, kunstgras voetbal- en hockeyveld, paardenbak of een (bedrijfs)tuin; van kleine projecten met slecht een handvol sproeiers tot grote complexe installaties op terreinen van 100 hectare; Poseidon Beregening is dé aangewezen partij voor aanleg, onderhoud en renovatie. Ook voor de verkoop van beregeningsmaterialen kunt u bij Poseidon Beregening terecht. Van sproeier tot pomp, van PE-leiding tot beregeningscomputer. Contract voor winterbeurt met droogblazen van uw irrigatiesysteem? Het opstarten in het voorjaar? Wij doen u graag een prijsopgave.

Sleufloos kabels trekken

Wist u overigens dat wij sleufloos (beregenings)kabels en leidingen kunnen trekken? Uw beregening aanleggen, vervangen of uitbreiden hoeft dus zeker niet te betekenen dat uw hele terrein op de schop moet.

Door de jarenlange werkervaring van de beregeningsmensen in combinatie met het juiste gespecialiseerde materieel kan Poseidon alle werkzaamheden op een zorgvuldige wijze uitvoeren, in een bestaande situatie of tijdens de aanleg.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar Poseidon Beregening , maar u mag ons natuurlijk ook gewoon bellen.

De Ridder