Parkmanagement

De Ridder B.V. kan voor uw bedrijventerrein dé partner zijn in het kader van de nieuwe wet Bedrijveninvesteringszones, kortweg: BIZ.

Met de nieuwe wet BIZ liggen er kansen voor bedrijventerreinen om diverse zaken, waaronder het groenonderhoud, in eigen beheer te nemen. Vele gemeentes hebben dat al gedaan tijdens de experimentenwet BIZ. En steeds meer gemeentes blijken bereid om het budget dat zij hebben voor groenonderhoud over te dragen aan een bedrijventerrein. Bedrijvenpark Vathorst in Amersfoort is een mooi voorbeeld van een bedrijvenpark waar al jarenlang het onderhoud wordt uitgevoerd door de Stichting Parkmanagement Bedrijvenpark Vathorst en niet door de gemeente. De Ridder voert het groenonderhoud uit op Bedrijvenpark Vathorst en verzorgt tevens het gehele parkmanagement voor de Stichting.

Ontzorgen en faciliteren van ondernemers en gemeente

Met goed parkmanagement krijgt, en behoudt, een bedrijventerrein een verzorgde uitstraling en wordt de continuïteit daarvan gegarandeerd. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat de ondernemers en de gemeente volledig ontzorgd worden. Wanneer wij het Parkmanagement verzorgen houdt dit in dat wij zorgen voor het onderhoud van alle groenvoorzieningen, alle straatwerk, straatmeubilair, verlichting, maar ook voor bijvoorbeeld de collectieve beveiliging en bebording. Verlichting defect, paal omgereden of hangjongeren? Wij zijn het aanspreekpunt voor de ondernemers en lossen het op.

KIWA KVO keurmerk: Keurmerk Veilig Ondernemen

Om de veiligheid te waarborgen kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijventerrein het KIWA Keurmerk Veilig Ondernemen behaalt én behoudt. Met dit KVO-keurmerk wordt veiligheid op het bedrijvenpark in alle facetten zo goed mogelijk gewaarborgd. We zijn gewend aan het werken in het speelveld van verschillende partijen zoals ondernemersverenigingen, gemeente, politie, brandweer en collectieve beveiligers.

Zowel voor het duurzaam, kwalitatief en efficiënt groenonderhoud van uw bedrijvenpark als voor het gehele parkmanagement, kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De Ridder