Vitaal Groen

Een verrassend kleurrijk beplantingsconcept dat de biodiversiteit stimuleert en de belevingswaarden van de openbare ruimte vergroot: het Vitaal Groen concept. De juiste plant op de juiste plaats en het centraal stellen van de natuur vormen de uitgangspunten van dit concept. Wij leggen Vitaal Groen plantvakken vakkundig aan volgens de gestelde richtlijnen en beheermethoden wat resulteert in vitale (duurzame) beplanting en reductie van kosten.

Functionaliteit en originaliteit

Onze professionele werkwijze in combinatie met een zorgvuldig geselecteerd plantassortiment waarborgt het gewenste eindbeeld. Het onder milieukeur gekweekte assortiment bestaat uit speciaal geselecteerde vaste planten, varens en siergrassen, toegepast in combinatie met heesters.

Kwaliteit in groen

De basis voor kwaliteit zijn bodemverbeterende werkzaamheden, hoge plantdichtheid en specifieke wijze van het aanbrengen van plantmateriaal. Met Vitaal Groen wordt onder vakkundige begeleiding een snelle gesloten beplanting gerealiseerd. Een kenmerkende eigenschap daarbij is dat Vitaal Groen eenvoudig en dus kostenefficiënt is te beheren. Onderhoudskosten blijven mede beperkt doordat het sterke plantassortiment machinale bewerking verdraagt.

Voordelen Vitaal Groen:

  • Bevordering gezonde leefomgeving
  • Representatieve buitenruimte
  • Reductie beheerkosten
  • Diversiteit door uniek plantassortiment
  • Levensduur minimaal tien jaar
  • Concurrerend met traditionele plantvakken

Wij laten u graag zien wat De Ridder met Vitaal Groen voor uw buitenruimte kan betekenen. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.

De Ridder